Aktivgruppe Fyn

Aktivgruppen Fyn dækker hele Fyn. Vores arrangementer har primært været afholdt i Odense og omegn, men vi har dog også været i Svendborg og på Tåsinge. På opfordring afholdes gerne arrangementer i andre byer - så vær ikke bange for at komme med forslag.

Aktivgruppen Fyn holder primært arrangementer for børnefamilier, men der har også været noget for de unge selv, og alle er selvfølgelig velkommen til arrangementerne.

Af tidligere afholdte arrangementer kan nævnes: fællesspisning efter sommerferien - nogle gange med rundbold og svømmetur, picnic med bål og skattejagt, pizzabuffet på Morudgaard, skøjtedisko for de unge, småkagebagning til jul, buffet og bowling og bagedag med deltagelse af Jytte Malby.

Fællesnævneren for vores tidligere afholdte arrangementer er det sociale samvær, hvor man kan udveksle erfaringer og få nye input til såvel madlavning som ferietips m.m. 

Vi plejer at have omkring 4 arrangementer om året. Såfremt der skulle blive ønske om flere arrangementer, vil dette selvfølgelig forsøgt efterkommet.

I den forbindelse kunne jeg godt bruge et par hænder/hoveder mere til at komme med lidt modspil og nogle nye idéer. Så vil du være med til at arrangere kommende aktiviteter for aktivgruppen Fyn, så meld dig på banen.

Sørg for at tilmelde dig aktivgruppens nyhedsbrev, så får du automatisk en mail, så snart der er udsigt til et nyt arrangement.

 

Kontaktperson

Ida B. K. Peulicke

Tlf.: 2614 6820

E-mail: fyn@coeliaki.dk

 
 

Nyheder kun for Fyn

 
 

Tilmeld dig aktivgruppens nyhedsbrev

 
02-10-2019 00:00

Vi samler 8-12 personer hos Birgitte Viereck i Haderslev, hvor vi skal spise middag sammen, udveksle erfaringer osv.

05-10-2019 10:15

Flere oplysninger følger.

08-10-2019 18:00

Middag for voksne med cøliaki i Brønshøj.

26-10-2019 10:15

Oplysninger følger.

03-11-2019 14:00

Årets julearrangement:

Alle kommer med hjemmebag, købt kage, småkager eller brød. Tag gerne opskrift med, så andre kan få nye idéer. Kom alene, med børn, familie eller venner. Der er hygge og snak, mens børnene leger. Måske også banko. Vi sørger for te, kaffe, saft og æbleskiver.

Betaling: 25 kr. pr. person (børn under 12 år: gratis).

Tilmelding til kbh(at)coeliaki.dk, skriv gerne hvor mange voksne og børn, I er plus gerne børnenes alder.

Adresse:

Energicenter Voldparken

Kobbelvænget 65, 2. sal

2700 Brønshøj