|  Tilbage

UngeCamp 8.-9. september 2018

 

Invitation til årets unge camp!

 

Vi vil gerne invitere dig og en du kender til årets unge camp.

 

Temaet i år er, at det bliver lettere at leve med cøliaki, når du har en ven i hverdagen, som kender til cøliaki og glutenfri diæt.

Det hele vil foregå på Brogården i Middelfart, hvor diætist Jane Møller Jensen (Jane kan du også kontakte i CøliakiRådgivningen) vil komme. Hun vil fortælle om hvad sygdommen gør ved kroppen, hvis vi ikke overholder den glutenfri diæt, samt forklare hvordan vi læser ingredienslister. Hvis der er andre emner, som du ønsker at høre om, kan du skrive det i din tilmelding. Vi vil så forsøge at få svar på dit spørgsmål/tale om det ønskede emne, hvis der bliver tid.

 

Vi spiser alle vores måltider på Brogården, da de har godt styr på cøliaki. Programmet kommer senere.

 

Transport: Der vil køre en fælles bus fra Middelfart St. til Brogården om lørdagen. Søndag kører bussen tilbage til Middelfart St. igen. Denne bus er inkluderet i prisen.

 

Vi mødes kl. 10:00 på Middelfart St. lørdag d. 8. september og er tilbage på Middelfart St. kl. 11:00 søndag d. 9. september.

 

For at deltage skal du være i alderen 15 – 25 år.

 

Pris pr person er 150 kr.

Du er velkommen til at tager en ven, kæreste, kusine eller andet med i alderen 15 – 25 år, så bliver det 300 for jer begge. Du er naturligvis også meget velkommen til at deltage alene!

Tilmelding: Send en mail til post(at)coeliaki.dk med navn, adresse, telefonnummer, mailadresse (på alle tilmeldte), samt navn og telefonnummer på pårørende.

 

Seneste tilmelding er onsdag d. 8. august, da Brogården skal vide hvor mange vi bliver.


 

Vi glæder meget til at se dig til en hyggelig og lærerig weekend!

 

De bedste hilsner

Frederikke Sørensen, Jacob Hansen, Marianne Villumsen og Sara Ward Pallesen