Velkommen til DCF ungdom

Har du lyst til spas og løjer, hyggelige timer og lærerige samtaler med ligesindede kammerater?

Så kom og join os i Dansk Cøliakiforening Ungdom!

Alt dette ungsomssjov er helt nyt og frisk – så kom og sæt dit præg på, hvordan du kunne tænke dig, DCF-Ungdom skal være. Vi har nemlig brug for dig og dine kreative tanker og ideer og ikke mindst dit gode humør!

Vi er et spirende fælleskab, der altid har plads til en mere. Vi giver hinanden smil og positive oplevelser med på vejen, så det bliver lidt lettere og sjovere at have cøliaki.

I DCF-ungdom forsøger vi at se lyst på vores situation og hjælper hinanden ud af kriserne, fordi vi forstår hinanden og ved hvordan, det føles at være anderledes (også kaldet unik J). Der er rig mulighed for at skabe specielle venskaber, der holder!

Vi ved alle at det kræver mod at være speciel og stå uden for boksen. Vi giver hinanden det mod og lysten til at stå frem og være sig selv. Vores mål er at give dig, og os selv, positive og glade minder om det at have cøliaki. Så vi lærer at leve med vores cøliaki, og får noget godt ud af det.

Vi prøver at se vores cøliaki som en mulighed frem for en begrænsning. Selvfølgelig skal vi brokke os lidt over hvor besværligt det nogle gange er, men vi vil prøve at se en vej ud af sumpen. Den er nok ikke kort og nem, men vejen er der, og vi går i samlet flok. Vi er ikke palle alene i verden. Tværtimod – vi skaber et netværk sammen, og vi ønsker, at alle unge cøliakere skal være med.

Jeg ser min cøliaki som en gave – i må gerne tro jeg er tosset – men min cøliaki giver mig muligheden for at være sammen med en flok dejlige og livsglade unge mennesker, som vil det bedste for hinanden.

I DCF-Ungdom ønsker vi at skabe et fællesskab vi er med i, fordi vi er os selv og har cøliaki. Så har du brug for et positivt spark i bagen eller et skulderklap af ligesindede – så er det os du skal være en del af J

 

Kontaktperson DCF Ungdom

Navn: Sara Ward Pallesen

E-mail: swp(at)coeliaki.dk

 
 

Tilmeld dig DCF Ungdoms nyhedsbrev

 
 
 
 
 
 

Arrangementer DCF Ungdom

 
20-02-2019 13:00
10-03-2019 00:00

Tidspunkt og detaljer følger.

14-03-2019 18:30

Besøg Nordic Glutenfree Bakery i Klovborg 18.30-20.30.

20-03-2019 00:00

Tidspunkt og detaljer følger.

20-03-2019 00:00

Tidspunkt og detaljer følger senere.