Annoncering i medlemsbladet CøliakiNyt

Dansk Cøliaki Forenings formål er at varetage cøliakipatienters særlige interesser. Foreningen driver informations- og rådgivningsvirksomhed om sygdommens fysiske, sociale og økonomiske konsekvenser og varetager udadtil medlemmernes økonomiske interesser i relation hertil.


Som en del af dette arbejde udgives medlemsbladet CøliakiNyt. Bladet udkommer 4 gange årligt.

Pressemeddelelser i deres fulde ordlyd bringes generelt ikke, men modtages gerne til eventuelt redaktionel brug. Sendes til blad(at)coeliaki.dk.

Annoncering

Producenter og forhandlere kan annoncere i vores medlemsblad CøliakiNyt samt på foreningens hjemmeside.

Mediainformation - produkter og priser (DK)

Mediainformation - products and pricing (EN)

Kontakt: Lisa Ahlgren, tlf.: 2552 0835, email: lah(at)coeliaki.dk.

Samarbejde med Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening ønsker at indgå i samarbejde med producenter og forhandlere af glutenfrie produkter.

Samarbejdets formål er at give producenter og forhandlere mulighed for mere direkte markedsføring samtidig med at medlemmer af DCF får nogle gode tilbud og større kendskab til de forskellige glutenfrie produkter på markedet. 

Udgangspunktet for indgåelse af samarbejdsaftaler er, at samarbejdspartneren er annoncør i foreningens medlemsblad eller hjemmeside.

Har du en idé til samarbejde eller vil du gerne kontaktes med henblik på drøftelse af mulighederne hører vi gerne fra dig – kontakt sekretariatsleder Lisa Ahlgren, tlf. 2552 0835 eller send en mail til lah@coeliaki.dk.

Producent info
Har du som producent brug for at vide mere omkring hvordan glutenfri skal deklareres og andet info, så tjek fødevarestyrelses hjemmeside.

Det overkrydsede aks

Som producent har du også mulighed for at licensiere dit produkt med det internationale symbol Det overkrydsede aks. Vi har udliciteret licensieringen til Celiac UK. Her kan du læse mere om, hvad der kræves for at erhverve symbolet.

For at ansøge:

Kontakt Elizabeth Turner, Business Developement Manager, tlf.: +44-1494 796112, e-mail: elizabeth.turner@coeliac.org.uk

 

 

01-09-2019 00:00

Dato IKKE fastsat, men det bliver i september. Dato, tidspunkt og detaljer kommer senere.

05-09-2019 18:30

Kommunen inviterer medlemmerne til at se det nye Sundhedscenter, og vi hører om, hvad vi som lokalforening kan bruge huset til.

 

 

06-09-2019 00:00

Vranum Bakkehus ved Viborg 6/9-8/9 2019

08-09-2019 11:00

Turen går til Løve Mølle og Mjødbryggeriet Petersen & Sønner, hvor vi får rundvisning i møllen, spiser frokost sammen, går hen til bryggeriet og slutter arrangementet af med rundvisning og mjødsmagning.

01-10-2019 00:00

Middag for voksne med cøliaki i Brønshøj. Det bliver i oktober - præcis dato kommer senere.