Støt os!

Tidlig og sikker diagnosticering, bedre vejledning og opfølgning i sundhedsvæsenet, empowerment og sygdomsmestring, tryg og tilgængelig mad for alle, ny viden og mere kundskab om cøliaki - det er det vores arbejde drejer sig om. Du kan være med til at sikre, at vi i fremtiden kan hjælpe flere og hjælpe bedre. Bliv frivillig eller støt vores arbejde med et medlemskab eller en donation. Her kan du læse mere om vores aktiviteter.

Cøliakirådgivningen

Cøliakirådgivningen tilbyder gratis rådgivning om det daglige liv med cøliaki, om den glutenfri kost og om de udfordringer en kronisk diagnose kan føre med sig.

Rådgivningen bliver udført af frivillige vejledere, kliniske diætister og en psykolog, som alle har særlig indsigt i cøliaki. Du kan læse mere om cøliakirådgivningen, og om hvornår du kan ringe til rådgiverne her.

 

 

Bageskole

Bageskolen er din mulighed for at få inspiration og lære, at lave godt og sundt glutenfrit brød. Vores bagekoner har lang erfaring med at bage glutenfrit og har et indgående kendskab til cøliaki og den glutenfri diæt. Læs mere om vores bageskoler her.

Mentorordning

Dansk Cøliaki Forenings mentorprogram skaber en-til-en relationer mellem medlemmer, der har fået diagnosen cøliaki for nylig, og mentorer med flere års erfaring i at leve med cøliaki eller dermatitis herpetiformis. Vil du vide mere om mentorordningen, om at få en mentor eller at blive mentee, kontakt Lena Fels på 2552 0832 eller lf(at)coeliaki.dk.

Familiekurser

På DCF's familiekurser arbejder vi med at mestre og leve med cøliaki, lærer om at have børn eller søskende (eller barnebarn for den sags skyld) med en alvorlig kronisk sygdom. Formålet er at klæde hele familien godt på i forhold til livskvalitet og et godt hverdagsliv sammen. Læs mere om vores familiekurser her.

Børne-, Unge- og FamilieCamps

Dansk Cøliaki Forening afholder hvert år Børne-, Unge- og FamilieCamps. Her kan du læse mere om BørneCamps om  UngeCamps og om FamilieCamps

02-10-2019 00:00

Vi samler 8-12 personer hos Birgitte Viereck i Haderslev, hvor vi skal spise middag sammen, udveksle erfaringer osv.

05-10-2019 10:15

Flere oplysninger følger.

08-10-2019 18:00

Middag for voksne med cøliaki i Brønshøj.

26-10-2019 10:15

Oplysninger følger.

03-11-2019 14:00

Årets julearrangement:

Alle kommer med hjemmebag, købt kage, småkager eller brød. Tag gerne opskrift med, så andre kan få nye idéer. Kom alene, med børn, familie eller venner. Der er hygge og snak, mens børnene leger. Måske også banko. Vi sørger for te, kaffe, saft og æbleskiver.

Betaling: 25 kr. pr. person (børn under 12 år: gratis).

Tilmelding til kbh(at)coeliaki.dk, skriv gerne hvor mange voksne og børn, I er plus gerne børnenes alder.

Adresse:

Energicenter Voldparken

Kobbelvænget 65, 2. sal

2700 Brønshøj