Værtsfamilie søges

25-04-13 21:39

Udvekslingsstudent med cøliaki søger værtsfamilie

Hjerterum søges

bliv værtsfamilie for en udvekslingsstudent

I starten af august kommer ca. 60 udvekslingsstudenter til Danmark med YFU. Nogle af dem elsker at cykle og dyrke sport mens andre spiller guitar eller tegner, fælles for dem er at de mangler en værtsfamilie, som vil være deres støtte i hverdagen mens de finder sig til rette her i Danmark. Er det noget for din familie?

Johanna fra Østrig med Cøliaki beskrives sådan her:

Johanna fra Østrig er 15 år gammel og elsker at tegne og male. Hun bor i en lille landsby midt mellem vinmarkerne i Østrig og er vant til at cykle. Ud over kunst elsker hun at fotografere i naturen. Om vinteren står hun på ski og om sommeren er hun på vandretur med sin far og sine brødre. Hun elsker også at svømme og hænge ud med sine venner. Hun har været spejder siden hun var 6 år gammel. Hun har Cøliaki, men er selv meget opmærksom på hvad hun må spise. Hun glæder sig til at bo et år i Danmark og håber hendes værtsfamilie vil hjælpe hende i starten og hjælpe hende med at lære dansk.

En gruppe unge fra hele verden har valgt at blive klogere på verden og tilbringe næste skoleår i Danmark. De har gennem udvekslingsorganisationen YFU-Danmark (www.yfu.dk) tilmeldt sig et års udvekslingsophold, hvor de skal gå i en dansk skole og bo hos en dansk familie. I øjeblikket venter de spændt på at høre, hvor i Danmark de skal bo.

YFU-Danmark søger værtsfamilier til disse 15-18 årige unge fra Østrig, Tyskland, Baltikum, Japan, Thailand, Tyrkiet, Frankrig mm. Som værtsfamilie siger man ja til et ekstra familiemedlem, der bringer verden indenfor døren og åbner for mange sjove og pudsige oplevelser.

Du kan også høre mere ved at kontakte Sys Svendlund på tlf 64433322 /mailadresse: syssvendlund(at)gmail.com eller til YFU-Danmarks sekretariat på tlf: 64 76 30 06. Yderligere oplysninger kan også fås på www.yfu.dk, hvor brochurer om at blive værtsfamilie kan bestilles.

YFU-Danmark er en foreningsbaseret udvekslingsorganisation, der på non-profit og idealistisk grundlag udveksler unge til og fra Danmark. Organisationens formål er at fremme mellemfolkelig forståelse, fredelig sameksistens og respekt for forskellighed. YFU er uafhængig af politiske og religiøse interesser.


Klik her for at gå tilbage til forrige side
29-01-2017 14:00

Kom og spis kage og vær med til at bestemme, hvad DCF skal have af aktiviteter i Midtjylland. Skal vi arbejde lokalpolitisk og regionalt i forhold til opmærksomhed omkring cøliaki, skal vi lave et event på international cøliakidag, skal vi lave netværk for børnefamilier og unge? Er der brug for glutenfri madlavningskurser eller skal vi arrangere madklubber for cøliakere? Kom og giv dit bud!

01-02-2017 19:00

Velkommen til besøg på Kohberg Bakery i Bolderslev! Aktivgruppen Syd- og Sønderjylland besøger den 1. februar 2017 Kohberg Bakery i Bolderslev.

04-03-2017 10:00

Lær at bage glutenfrit brød - både godt og sundt!

04-03-2017 10:00

Lær at bage glutenfrit brød - både godt og sundt!

11-03-2017 10:00

Er du i alderen 15–25 år og kunne du tænke dig at bruge en dag på Odense Zoo sammen med andre unge som har cøliaki? Så skal du læse med her.