Annoncering i medlemsbladet CøliakiNyt

Dansk Cøliaki Forenings formål er at varetage cøliakipatienters særlige interesser. Foreningen driver informations- og rådgivningsvirksomhed om sygdommens fysiske, sociale og økonomiske konsekvenser og varetager udadtil medlemmernes økonomiske interesser i relation hertil.


Som en del af dette arbejde udgives medlemsbladet CøliakiNyt. Bladet udkommer 4 gange årligt.

Pressemeddelelser i deres fulde ordlyd bringes generelt ikke, men modtages gerne til eventuelt redaktionel brug. Sendes til blad(at)coeliaki.dk.

Annoncering

Producenter og forhandlere kan annoncere i vores medlemsblad CøliakiNyt samt på foreningens hjemmeside.

Medieinformation 2016

Kontakt: Lisa Ahlgren, tlf.: 2552 0835, email: lah(at)coeliaki.dk.

Samarbejde med Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening ønsker at indgå i samarbejde med producenter og forhandlere af glutenfrie produkter.

Samarbejdets formål er at give producenter og forhandlere mulighed for mere direkte markedsføring samtidig med at medlemmer af DCF får nogle gode tilbud og større kendskab til de forskellige glutenfrie produkter på markedet. 

Udgangspunktet for indgåelse af samarbejdsaftaler er, at samarbejdspartneren er annoncør i foreningens medlemsblad eller hjemmeside.

Har du en idé til samarbejde eller vil du gerne kontaktes med henblik på drøftelse af mulighederne hører vi gerne fra dig – kontakt sekretariatsleder Lisa Ahlgren, tlf. 2552 0835 eller send en mail til lah@coeliaki.dk.

Producent info
Har du som producent brug for at vide mere omkring hvordan glutenfri skal deklareres og andet info, så tjek fødevarestyrelses hjemmeside.

Det overkrydsede aks

Som producent har du også mulighed for at licensiere dit produkt med det internationale symbol Det overkrydsede aks. Vi har udliciteret licensieringen til Celiac UK. Her kan du læse mere om, hvad der kræves for at erhverve symbolet.

For at ansøge:

Kontakt Elizabeth Turner, Business Developement Manager, tlf.: +44-1494 796112, e-mail: elizabeth.turner@coeliac.org.uk

 

 

29-04-2017 10:30

Er du mellem 10 og 14 år og har du lyst til at hygge en dag sammen med andre børn med cøliaki, så sæt kryds i kalenderen den 29. april.

06-05-2017 10:00

Er du i alderen 15–25 år og kunne du tænke dig at bruge en dag på Odense Zoo sammen med andre unge som har cøliaki? Så skal du læse med her.

07-05-2017 10:00

Mere information kommer senere.

16-05-2017 18:00

Vi vil gerne markere den internationale cøliakidag dem et social arrangement i den lille café Social på Nørrebro.

19-05-2017 10:00

Kom med på picnic ved Vigen Strandpark i Roskilde.